Explicațiile Jandarmeriei după violențele de la mitingul diasporei. „De vină sunt protestatarii.”

  • acum 1 an

Jandarmeria este o structură militarizată. Adică functionează pe bază de ordine. Ordinul de intervenție în forță a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranța Clișeru, omul cuplului FIREA-PANDELE.

Rezumat:
“1. Protestatari de “rea credință” care nu s-au delimitat de grupurile “compacte, dar dispersate”;

2. S-a intervenit la ora 23, așa zic aceștia. Ce-a fost înainte, adică gaze la fiecare cinspe minute așa, era de fapt altceva decât intervenție;

3. Detașamentul era 100% defensiv, dar na, a dispărut o arma. Că așa umblă jandarmi 100% defensivi: cu arma la brâu;

4. Dacă ajungi pe la proteste, îți asumi și folosirea “legitimă a forței instituțiilor statului”. Legitim ăsta e atunci când oameni cu mâinile sus, care-ți spun ca sunt jurnaliști, de exemplu, primesc pulane-n spinare.

5. “Cel mai greu ne-a fost să le explicăm părinților colegei noastre că e posibil să nu mai meargă”. Să le explicați că sunteți imbecili și ați lăsat doi oameni în mijlocul unui grup “compact, dar dispersat”, apărat doar de protestatari de “rea credință” adică.

Îi doare-n cașchetă. Nu e vina lor. Ei pot gaza și da cu pulanele legitim. Sictir la poporu de rea credință.”

PS Scăparea purtătorui de cuvânt al Jandarmeriei nu cred că a fost scăpare: „…dacă acestea nu au avut rezultat, s-a ajuns la ultima soluție, PE CARE SI NOI NE-O DOREAM, și aceea de intervenție în forță pentru dispersarea tuturor participantilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares