Asistent medical de la Spitalul Universitar, amenințat pentru că a publicat o imagine cu o masă de operații

  • acum 1 an

Un asistent medical de la Spitalul Universitar din București susține că a fost amenințat că va fi dat în judecată și acuzat de calomnie, după ce și-a susținut colegii care au protestat ieri față de condițiile mizere din spital și a publicat o fotografie cu o masă de operații ruptă.

„Doamna prim-ministru Dăncilă, așa arată Masa de Operații din Sala de Urgență a Secției de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgență București. Sunt curios daca aveți curajul sa va puneți pe aceasta masa? Pacienții au”, a scris asistentul medical în urmă cu trei zile, publicând o imagine cu o masă de operații ruptă.

Ulterior, el a anunțat că va intra în greva foamei în semn de protest față de condițiile din spital. „Se pare că se caută fișa postului, mi se pregătesc mari surprize, au început amenințările. Nu mă tem de nimeni decât de Bunul Dumnezeu. Am înțeles că am calomniat spitalul și că voi fi dat în judecată. Cinstit sa fiu, ce este mai grav? Adevărul spus de mine sau abuzurile din spitalul Universitar? Distribuiți va rog sa vadă toată țara cum oamenii sunt amenințați în caz că vorbesc. Să vadă toată lumea și cei din Diaspora ce mizerii sunt aici. Nu voi renunța indiferent de repercusiuni”, a scris asistentul.
Coincidenţă sau nu, după protestul de luni, în curtea Spitalului Universitar Bucureşti au început să vină maşini cu materiale sanitare.

Angajaţii se plâng că unul dintre cele mai mari spitale din ţară suferă de mult de lipsuri, dar spun că acestea nu sunt descoperit niciodată.

„Pe nimeni nu interesează. Vin controale anunțate. Ar trebui să vină inopinant. Când vin controale, avem de toate. E bine pentru noi când vin controale”, spune Daniel Simion, asistent medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares