Ciucu: Am ajuns să aruncăm cu banii din disperarea lui Firea de a mai prinde un mandat!

  • acum 1 an

Ceea ce face Gabriela Firea cu trimisul „vârstnicilor” în vacanţe în Grecia pe bani publici este strigător la cer, acuză Ciprian Ciucu, reprezentant al PNL în Consiliul General al Capitalei, indignat că primăriţa nu s-a oprit cu acest proiect, ba chiar îl duce mai departe.

Liberalul atrage atenţia că în ţări precum Anglia, trimiterea în vacanţă pe bani publici a unor oameni ar fi de neimaginat. La noi însă, din „disperarea lui Firea de a mai prinde un mandat”, se aruncă cu banii.

„Odată ce a devenit public faptul că Gabriela Firea trimite 1.000 de pensionari în vacanţă în Grecia pe banii bucureştenilor, mă gândeam că, totuşi, se va fi oprit această mascaradă. Dar nu, primăriţa nu are nicio jenă, merge mai departe iar lumea se comportă ca şi cum asta e… La ştiri, ni se spune că e mai bine organizată coada… Dar nimeni nu se revoltă, nimeni nu taxează o asemenea enormitate!

În Anglia, de exemplu, aşa ceva ar fi de neimaginat! Cum adică, să trimiţi din BANI PUBLICI, oameni ÎN VACANŢĂ.

În regulă, putem accepta anumite servicii pentru seniori, cum ar fi îngijire la domiciliu, consult şi intervenţii medicale, proiecte profesioanle pentru îmbătrânire activă… Vorbim despre oameni de 50 de ani.

Dar VACANŢE??? Aşa ceva este strigător la cer! Unde este binele public aici? De vacanţe beneficiază, individual, nişte persoane şi atât! Nu e ca la educaţie, din educaţia gratuită beneficiind întreaga populaţie! Nu e nici ca în cazul serviciilor sociale/medicale, fiind inuman să-ţi părăseşti cetăţenii seniori!

Dar chiar aşa am ajuns, să aruncăm cu banii, din disperarea lui Firea de a mai prinde un mandat, şi să plece în vacanţă în străinătate, pe banii noştri, 1000 de persoane de peste 50 de ani?

Firea trebuie se plece cu ei şi să nu se mai întoarcă”, scrie, pe Facebook, Ciucu.

Reamintim că Primăria Capitalei a pus la bătaie, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, 1000 de locuri gratuite în tabere „cultural-educative” în Grecia. Oferta este pentru „vârstnici” care au împlinit vârsta de 50 de ani şi au venit lunar din pensii sau salarii de până la 1900 de lei. În cazul cuplurilor, criteriul este că cel puţin unul dintre soţi să aibă un venit mai mic sau egal cu salariul minim brut pe economie; cel de al doilea soţ poate avea oricât…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares